Lattioiden pinnoitus

Tarjoamme ammattitaitoista lattioiden pinnoituspalvelua, joka luo tilaasi kestävän ja helppohoitoisen pinnan.

Teemme hionnat, sinkopuhallukset, pinnoitukset ja kiillotukset kaikkiin kohteisiin, kuten teollisuushalleihin, toimistotiloihin ja asuintiloihin.

Autotallin lattian pinnoitus Oulu

Betonilattian pinnoittamiseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja. Betonipinnoille voidaan asentaa polyuretaani, akryyli ja epoksipinnoitteita. Silikaattilattiat voidaan asentaa sekä uusille että vanhoille betonipinnoille. Teemme tarvittaessa myös sirotelattiat betonivalun yhteydessä.

Polyuretaanipinnoite

Polyuretaanipinnoite sopii kohteisiin, joissa haasteina ovat kuumat vedet, kemikaalit sekä mekaaninen rasitus. Polyuretaani kestää yli 120°C lämpötiloja merkittävästi muuttumattomana.

Akryylipinnoite

Akryylimassa on hierrettävä kaksikomponenttinen pinnoite, jota valmistetaan käyttämällä akryylilakkaa ja värihiekkaa. Sillä on erinomainen mekaaninen ja kemiallinen kesto, se ei ole liukas ja akryyli on helppo puhdistaa. Se on myös täysin vesitiivis.

Sinkopuhallus

Sinkopuhallus on sementtiliiman poistamiseen käytettävä menetelmä, jossa rakeita sinkoillaan pintaan nopeasti. Sinkopuhalluksella poistetaan myös ruostetta, vanhaa maalia ja muita epäpuhtauksia. Sinkopuhallus sopii uusille ja vanhoille lattioille.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Kiitos!
Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Työn takuu 2 vuotta

Kun me sanomme sinulle paljonko työ maksaa, se myös maksaa juuri sen verran, eikä euroakaan enempää. Meiltä et saa lisäyllätyksiä hintaan. Toimintamme on rehellistä ja läpinäkyvää.

Valua vaille valmis!